Masson Group Company Limited

Monoglycerides، mono و diglycerides، پلی گلیسرول استرهای اسید های چرب.

خانه
محصولات
دربارهی ما
کارخانه تور
کنترل کیفیت
تماس با ما
درخواست نقل قول
خانه محصولاتامولسیفایر نانوایی

Emulsifier E471 برای پخت / آرایشی و بهداشتی، Glycerol Monostearate Distillate GMS 401

گواهی
کیفیت خوب امولسیفایر نانوایی برای فروش
کیفیت خوب امولسیفایر نانوایی برای فروش
XXX با Masson بسیار راضی است.

—— آقای d'Autume

چت IM آنلاین در حال حاضر

Emulsifier E471 برای پخت / آرایشی و بهداشتی، Glycerol Monostearate Distillate GMS 401

چین Emulsifier E471 برای پخت / آرایشی و بهداشتی، Glycerol Monostearate Distillate GMS 401 تامین کننده
Emulsifier E471 برای پخت / آرایشی و بهداشتی، Glycerol Monostearate Distillate GMS 401 تامین کننده Emulsifier E471 برای پخت / آرایشی و بهداشتی، Glycerol Monostearate Distillate GMS 401 تامین کننده Emulsifier E471 برای پخت / آرایشی و بهداشتی، Glycerol Monostearate Distillate GMS 401 تامین کننده Emulsifier E471 برای پخت / آرایشی و بهداشتی، Glycerol Monostearate Distillate GMS 401 تامین کننده Emulsifier E471 برای پخت / آرایشی و بهداشتی، Glycerol Monostearate Distillate GMS 401 تامین کننده

تصویر بزرگ :  Emulsifier E471 برای پخت / آرایشی و بهداشتی، Glycerol Monostearate Distillate GMS 401

جزئیات محصول:

محل منبع: گوانگژو، گوانگدونگ، چین
نام تجاری: Vivid
گواهی: FSSC22000, ISO, HALAL, KOSHER
شماره مدل: دانه های GMS 401، E471

پرداخت:

مقدار حداقل تعداد سفارش: 2mt
قیمت: Please contact sales person
جزئیات بسته بندی: 25 کیلوگرم / کیسه
زمان تحویل: 7 تا 14 روز
شرایط پرداخت: لطفا با فروشنده فروش تماس بگیرید
قابلیت ارائه: 20،000 کیلوگرم
Contact Now
توضیحات محصول جزئیات
ظاهر: پودر مومی سفید سفید تا سفید گواهی: HACCP ISO HALAL KOSHER
نام محصول: گلیسرول مونوستیرات E شماره: E471
ملک: امولسیون , ثبات استفاده: داروخانه , آرایشی و بهداشتی , بستنی

Emulsifier E471 برای پخت / آرایشی و بهداشتی، Glycerol Monostearate Distillate GMS 401

شرح :

VIVID R Monostearate گلیسرول از روغن خوراکی، کاملا هیدروژنی بر پایه سبزیجات ساخته شده است. VIVID R Glycerol monostearate یک مکمل قابل قبول است که به طور گسترده در غذا، دارو، داروخانه، پلاستیک، صنعت بسته بندی و لوازم آرایشی استفاده می شود. این ویژگی امولسیون، پراکندگی، تثبیت، مقاومت فشاری، مقاومت در برابر استحکام نشاسته و غیره دارد.

مشخصات :

مورد

واحد

مشخصات

1

ظاهر

-

دانه های مومی سفید سفید تا سفید بدون بوی ناخوشایند

2

کل مونوگلیسیرید

٪

40-50

3

ارزش اسیدی

میلی گرم KOH / g

≤ 3

4

نقطه ذوب

تقریبا 58

5

ارزش ید

g / 100g

≤ 3

6

آرسنیک

mg / kg

≤ 2

برنامه های کاربردی:

1. مارگارین

تابع: پراکندگی آب خوب و پایدار را اعمال می کند.

مصرف: 1٪ روغن و چربی

2. کوتاه بودن

تابع: کریستال روغن را تنظیم کنید.

مصرف: 1٪ روغن و چربی

3. بستنی

تابع: بهبود حفظ شکل. ارائه تثبیت کننده فوم.

مصرف: 0.3-0.5٪

4. قهوه

تابع: یک توزیع اندازه کروی چربی یکنواخت را به همراه داشته باشید که در نتیجه اثر سفید و تثبیت کننده را بهبود می بخشد.

دوز: 2-3.5٪ روغن و چربی

5. نوشیدنی پروتئین

تابع: بهبود ثبات پروتئین، روغن و چربی. جلوگیری از حساس شدن و رسوبگذاری احساس دهان صاف

مصرف: 0.5-1٪

6. لبنیات

تابع: گسترش پراکنده شدن چربی ها و جلوگیری از تکثیر.

دوز: 0.1٪، معمولا با اسپان 60

آدامس جویدن

تابع: پایه سموم را نرم کنید. تسهیل مخلوط. تقویت ترشحات و بافت.

مصرف: 0.3-1٪ از پایه آدامس

8. مراقبت های شخصی

تابع: استفاده شده در کرم صورت، به عنوان عامل مرطوب عمل می کند

دوز: 20٪ از کل دستور العمل emuslfier

اطلاعات تماس
Masson Group Company Limited

تماس با شخص: Stanley Yen

تلفن: +8613427512734

ارسال درخواست خود را به طور مستقیم به ما (0 / 3000)